Bryllupet

Bryllupet

Bryllupet
Anbefalt aldersgrense 12 år
Tom Åsland studerer biokjemi og arbeider på hovedoppgaven sammen med Samira, en jente fra Irak. Både hun og broren Ohmar er venner av Tom, de er oppvokst i Norge og godt integrert i samfunnet. Foreldrene tar det likevel som en selvfølge at barna skal innordne seg etter de samme tradisjonene de selv vokste opp med. Samira er inneforstått med dette, men når vennskapet med Tom utvikler seg til noe mer, opplever både hun og Tom hvilke vanskeligheter andregenerasjons innvandrere kan komme opp i. Både Samira og broren stilles overfor vanskelige valg som får store personlige konsekvenser for dem.
"Bryllupet" er både en kjærlighetshistorie og et samtidsdrama; en moderne historie med eldgamle røtter - fra et samfunn i forandring.





Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.