Los Bando

Los Bando

Los Bando
Passer for alle aldre
I denne feelgood-komedien følger vi bandet Los Bando Immortale på en fartsfylt reise gjennom landet. Med gassen i bånn og rallysjåfør Martin (Jonas Oftebro) bak rattet må bandet bryte lover og regler, trosse foreldre og egne helter for å rekke frem til NM i rock. Drivkraften er stor, men hindringene kanskje enda større - vil de rekke frem i tide?

Vinner av blant annet publikumsprisen ved prestisjetunge Cinekid, Amsterdam. Barnejuryens pris for beste film på Barnefilmfestivalen i Kristiansand, «Nordic star» for beste hovedrolle ved BUFF i Malmø, «Main Prize of the Children´s Jury for the best feature film for children» ved Zlin Film Festival. «1st Prize of the Children’s Jury + Special Mention from professional jury» ved Tel Aviv International Children´s Film Festival.





Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.