Logg inn / Opprett konto / Glemt passord

Empress, The

Denne siden krever Adobe Flash Player. Last ned her.
  • Filmen har ikke aktiv leietid, og vil kun spille en forsmak på 120 sekunder
Empress, The
Anbefalt aldersgrense 15 år
En fascinerende historie om makt og hevn, basert på Shakespears Hamlet. Filmen var Kinas offisielle bidrag til Oscar for Beste utenlandske film.

Det er året 907 og Tang-dynastiet er i oppløsning. Innbyrdes oppgjør lammer keiserfamilien.
Kronprins Wu Luan elsker Little Wan, men faren tar henne som sin Keiserinne. Wu Luan går i eksil hvor han studerer dans og musikk. I mellomtiden myrder Wu Luans onkel hans far og overtar både tronen og keiserinnen. Den nye keiseren sender snikmordere etter Wu Lan, men han unnslipper. Når så Keiseren skal arrangere kroningsfest for Little Wan, er Wu Luan klar for hevn.


Vant 1 og nominert til hele 7 priser på Hong Kong Film Awards, 2007. Vant Special Jury Prize på filmfestivalen i Cannes.

Ansvarlig distributør:
Star Media Entertainment

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
136298

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.