Logg inn / Opprett konto / Glemt passord

Dark Horse

Denne siden krever Adobe Flash Player. Last ned her.
  • Filmen har ikke aktiv leietid, og vil kun spille en forsmak på 120 sekunder
Dark Horse
Passer for alle aldre
En dramakomedie om den sjarmerende, men litt lite ansvarsbevisste graffitiartisten Daniel som bor i København og lever av å spraye kjærlighetserklæringer, på oppdrag fra folk rundt om i byen. Han er stadig vekk på flukt fra innpåslitne parkeringsvakter og fra politiet som vil ta ham for levebrødet hans. Likevel har han en tilbakelent og fri holdning til livet, inntil han forelsker seg i den like skjødesløse og sjarmerende Fran.

Dagur Kári har med sin andre spillefilm bevist sin særegne stemme som filmskaper. Dark Horse er slacker-generasjonen møter frisk fransk nybølge a la Jules et Jim. Du vil le til du gråter samtidig som du får den gode varme følelsen i magen, den som oppstår når man bryr seg om filmkarakterene på lerretet.

Beste Nordiske film, Gøteborg Int. Film Festival, 2005. Vant 4 Edda priser (Islands svar på Amanda), 2005. Nominert i 6 kategorier, inkl Beste film, til Robert-prisen (Danmark), 2006

Ansvarlig distributør:
Arthaus

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
73037

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.